Ontwerp & engineering

Elk nieuw pand start met een idee. Wij werken uw ideeën graag uit in een voorlopig ontwerp. Daarvoor inventariseren wij uw wensen en mogelijkheden. Dat doen wij gericht en met inbreng van onze eigen kennis en ervaring.

Van idee tot vergunningaanvraag

Van gezinssamenstelling tot de mogelijkheden die uw kavel biedt; alles komt aan bod om tot een persoonlijk ontwerp te komen. Het definitieve ontwerp en de benodigde bouwtekeningen maken wij zodra uw keuzes definitief zijn. Dat betekent dat duidelijk is hoe het gebouw of de verbouwing eruit gaat zien, wat de omvang is en welke materialen we gebruiken. Desgewenst regelen wij de vergunningen bij de gemeente. Daarmee besparen wij u veel papierwerk.

Woningbouw en utiliteits-,industrie- en agrarische bouw

Naast woningbouw hebben wij veel ervaring in de utiliteit-,industrie- en agrarische bouw. We hebben tal van kantoorruimtes, magazijnen, koelhuizen, loodsen en bedrijfspanden op ons naam staan. Onze meerwaarde daarbij is steeds dat we kennis van ontwerp, engineering en uitvoering in eigen huis hebben.

Eigen ingenieursbureau

Zo onderscheiden wij ons met een eigen, vakkundig ingenieursbureau. Onze dienstverlening is daardoor breed en loopt uiteen van het maken van een ontwerp en bouwtekeningen tot advies, engineering, stabiliteit studies, constructieberekeningen en optimalisaties. Met onze bouwkundig ingenieur streven wij ernaar om voor iedere bouwtechnische uitdaging snel de meest effectieve oplossing te bieden.

Terug naar de bovenkant van de website